Naar de inhoudNaar de hoofdnavigatie

Kantoor

Introductie

Het kantoor is de spin in het web van het Natuurhistorisch Genootschap. Vanuit het kantoor worden de activiteiten van het Natuurhistorisch Genootschap gecoƶrdineert.

Een belangrijke taak voor de kantoormedewerkers is het faciliteren en ontlasten van de vrijwilligers, zowel het bestuur als de stichtingen, studiegroepen, kringen als individuele leden.

Op het kantoor wordt de ledenadministratie met ondersteuning van vrijwilligers bijgehouden, wordt de redactie van het Natuurhistorisch Maandblad uitgevoerd, vindt de financiƫle administratie plaats en hier bevindt zich ook het archief van de vereniging.

De twee kantoormederwerkers, Olaf Op den Kamp als bureaumanager en Ellen Zwart als secretarieel-administratief medewerker, zorgen dat binnen de vereniging alles draait zoals het zou moeten. Dus bent u op zoek naar een publicatie, wilt u uw lidmaatschapsgegevens bijwerken, lid worden, zoekt u onderzoeksmaterialen als muizenvallen of een bat-detector enz., dan bent u op het Genootschapskantoor op het juiste adres.

Het kantoor is in ieder geval via de mail goed bereikbaar en na telefonische afspraak kunt u ook langskomen.

Kantoor NHGL
1. Kantoor NHGL
Sleutelbloemen in ht Savelsbos
2. Sleutelbloemen in ht Savelsbos
Bestanden
Contactinformatie
Mail: ln.​lghnrootnak