omslag illustratie
Natuurhistorisch Genootschap in Limburg
 

Activiteiten

Het Natuurhistorsch Genootschap in Limburg is een actieve vereniging. Wordt lid en draag ook uw steentje bij aan de studie van de natuur in Nederlands Limburg.

Het Genootschapsweekend
Genootschapsweekend

G e n o o t s c h a p s w e e k e n d 2 0 1 8

 

Jaarlijks organiseert het Natuurhistorisch Genootschap een inventarisatieweekend in Limburg. Tijdens dit weekend wordt onderzoek uitgevoerd door zoveel mogelijk studiegroepen van het Natuurhistorisch Genootschap.

Van vrijdag 29 juni tm zondag 1 juli 2018 organiseert het Natuurhistorisch Genootschap weer een inventarisatieweekend. Dit keer bezoeken we de Peel en de Peelvenen rondom Weert. We gaan in groepjes van 4-5 personen op zoek naar de flora en fauna. Tijdens het weekend staat namelijk niet alleen het inventariseren, maar ook het van elkaar leren over de natuur centraal. Zo proberen we er een leuk en gezellig weekend van te maken.

Waar ?

We verblijven in Baexem

Wanneer ?

Vrijdag 29 juni:

Inloop vanaf 19.00 uur.
20.00-21.00 uur inleidende lezing.
21.30 uur vertrek nachtvlinder- en vleermuisexcursies.

Zaterdag 30 juni:

9.00 uur start excursies vanaf accomodatie.
18.00 uur vertrek voor diner.
21.30 uur vertrek nachtvlinder- en vleermuisexcursies.

Zondag 2 juli:

9.00 uur start excursies vanaf accomodatie.
Circa 15.00 uur afsluiting van het weekend.

Kosten

Deelname kost € 40,00, dit is inclusief twee overnachtingen, twee keer ontbijt en het avondeten op zaterdag. Wel zelf lakens meebrengen. Kamperen kan eventueel ook; dit graag ruim van tevoren aangeven. Aanmelden via / genootschapsweekend#aanmelden of via het kantoor van het Natuurhistorisch Genootschap, Godsweerderstraat 2, 6041 GH Roermond,, tel. 0475-386470.

Lees meer...
Joomla SEF URLs by Artio